top
logo

Facebook

Facebook Image

Home Elizabeth Egna Artiklar
Vita Pudlar PDF Skriv ut E-postadress
Skrivet av Elizabeth   
2012-06-14 22:39

 

Speciellt med Vita Pudlar

 

Har en liten uppfödning av vit mellanpudel och har valt att föda upp vitt dels för jag gillar vitt men också för att öka antalet vita mellanpudlar. Både storpudel dvärg och toy finns det fler vita men mellanpudel är inte lätt att hitta.

Har ställt frågan till de som har en vit pudel varför de valde vitt.

Min valpköpare som har valt att köpa vit pudel har gjort det valet för att det tycker om färgen eller för att de inte vill ha en färg som är för vanlig. Förra året hade jag en vit och en svart kull nästan samtidigt. Flera som var intresserade hade på telefon bestämt sig att komma och titta på en svart valp. Men när de fick se de vita var de inte längre säkra på om de skulle köpa en svart valp.

Argumentet från början är att man tror att en vit hund ska bli fort smutsig. Visst kan de synas mer på en vit hund men ofta när de har torkat faller smutsen av.


 

Kommentarer jag fått på Facebook

Laila Hellman skriver Vita är ju så underbart vackra äger en vit och har en vit ute på foder

Carina Forsman skriver   Art Attack Any Time At All Chill heter denna stiliga herre och han var min första stor pudel. En underbar hund med många roliga hyss för sig.


Znöa är en heltokig hund! Hittar på allt bus man kan tänka sig men är också en helt underbar barnvakt åt de yngre hundarna.


  

Senast uppdaterad 2012-06-16 10:22
 

bottom

Powered by Joomla!. Designed by: dedicated hosting net domain hosting Valid XHTML and CSS.